Arche Naturküche – Gelatina naturala transpartenta bio, 3×15 g
Vegan
Fără gluten
Ingrediente: dextroză*, agent de gelifiere: agar agar*. *din culturi certificate ecologic
Mod de preparare: Se amestecă conținutul din pliculeț (15g) de gelatină ecologică cu suc sau apă rece, se fierbe și se lasă să se răcească timp de 20-25 minute. Se amestecă în mod constant. De îndată ce lichidul se îngroașă, se întinde repede pe produsul dorit.
Valori nutritionale medii: | per 100 g |
---|---|
Energie | 1427 kJ / 341 kcal |
Grăsimi | <0,1 g |
din care acizi grași saturați | <0,1 g |
Carbohidrați | 79,7 g |
din care zaharuri | 79,7 g |
Proteine | <0,1 g |
Sare | 0,2 g |
Conținut: 3×15 g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH, Germania.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.