Ulei BIO de morcovi macerat la rece, 100ml Uz cosmetic si uz intern Metoda de obținere: prin macerarea rădăcinilor în ulei vegetal rafinat. Conține: ulei de floarea soarelui (Helianthus Annuus)*, extract din rădăcină de morcov(Daucus Carota Sativa)*, extract din frunze de rozmarin (Rosmarinus Officinalis)*.*din culturi certificate ecologic. Recomandări, aplicații: – pregătirea pielii pentru expunerea la soare. – îngrijirea pielii după plajă. – ten palid, tern, cu aspect obosit. – piele lipsită de vitaliatate, ten matur. – îngrijirea pielii în zona gâtului și decolteului. – aplicații anti-aging, antirid. – Proprietățile uleiului de morcovi – favorizează obținerea și menținerea unui bronz sănătos – antioxidant, antirid – revigorant, revitalizant – oferă pielii un aspect sănătos, radiant Ce este macerarea?Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat. Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării. Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește “infuzie rece”. Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul “extract rece” sau “macerat rece”. Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie. Păstrare: loc uscat și răcoros.Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj Origine: GermaniaDistribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Ulei bio de morcovi macerat la rece, 100ml Pronat
31,95 lei
Stoc propriu:
0
Stoc furnizor:
suficient
Adaugă la favoriteAdăugat deja în favorite
Adaugă la favorite
- Livrare din stoc propriu în 3 zile.
- Livrare din stocul furnizorului în 5 zile.
Plată 100% securizată.