Mierea de Manuka SuperLife UMF 15+ | MGO 514+ este considerata cel mai puternic antibiotic natural.
Actiunea sa antibacteriana ii ofera capacitatea de a elimina bacterii rezistente la tratamentele clasice cu antibiotice, precum: E-coli, Stafilococul auriu sau Helicobacter Pylori.
Ce este mierea de Manuka?
Mierea de Manuka contine un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, si multi alti compusi polifenolici puternici si alti derivati din plante.
Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelanda au folosit produse Manuka in rongoa (medicina traditionala). Si avand in vedere provocarile cu care se confrunta stiinta si medicina, credem ca proprietatile unice ale mierii de Manuka merita o investigatie continua.
Majoritatea tipurilor de miere isi capata puterea antibacteriana de la peroxidul de hidrogen din compozitia lor. Insa mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriana rara numita activitate non-peeroxidica (NPA) datorita concentratiei ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformata din dihidroxiacetona (DHA) – in nectarul Manuka. Cu cat nivelul de MGO este mai ridicat, cu atat este mai mare puterea antimicrobiana a mierii. Evaluarea UMF™ reflecta concentratia compusilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA si leptosperina.
Beneficiile mierii de Manuka UMF 15+ | MGO 514+
Culoarea intensa de caramel dezvaluie o miere fina, apetisanta. Dulce si puternic sunt cele doua atribute ale mierii de Manuka UMF™ 15+, care se imbina perfect intr-un profil de aroma rasinos, sofisticat. Este o miere matura, in stare naturala, exact asa cum ne-o ofera natura. O usoara furnicatura la inghitire indica factorul UMF ridicat al mierii.
Mierea de Manuka SuperLife™ UMF™ 15+ | MGO514+ se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior si care sunt rezistente la tratamente. Poate avea o eficienta si de 50 de ori mai mare decat a antibioticelor clasice.
Este eficienta in distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene si fungice, cum ar fi: E-coli, Staphyloccocus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter Pylori sau Candida.
Ingrediente: Miere de Manuka UMF 15+ | MGO 514+
Mod de administrare:
Uz intern: 3 – 4 lingurite pe zi, timp de cel putin 6-8 saptamani sau pana la ameliorarea sau disparitia simptomelor, cu urmarirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficienta maxima, miere de Manuka se consuma cu 30 minute inainte de mesele principale ale zilei.
Uz extern: aplicati direct pe piele si protejati zona cu o compresa
Uz cosmetic: ca ingredient in diverse masti cosmetice pentru fata si par.
Consuma mierea dupa bunul plac, cu lingurita direct din borcan, adaug-o intr-un smoothie, in ceai sau iaurt. Echilibreaza citricele sau otetul intr-un sos de salata sau indulceste orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+.
Mierea de Manuka trebuie utilizata cu moderatie in cazul diabetului si evitata complet in caz de alergie.
! Mierea de Manuka este recomandata copiilor peste 12 luni.
Atentie! Recomandam folosirea factorului potrivit necesitatilor tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci cand nu este necesar, poate duce, in anumite cazuri, la aparitia unor reactii adverse sau de sensibilitate din partea organismului.
Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.
Mod de pastrare: La temperaturi sub 25°C, ferita de razele soarelui.
Tara de origine: Noua Zeelanda
Recomandari: Antiviral | astenie | migrene | helicobacter pylori | gripa si raceala | afectiuni dermatologice | sistem respirator | imunitate.
Alege HONEY FARM !