Mix pentru paine cu faina de castane, 500g Hammer Muhle

36,95 lei

Stoc propriu:
0
Stoc furnizor:
suficient
Distribuie:
  • Livrare din stoc propriu în 3 zile.
  • Livrare din stocul furnizorului în 5 zile.
Plată 100% securizată.

Hammer Muhle – Mix pentru paine cu faina de castane, 500 g Mix pentru pâine cu 7% făină de castane Fără gluten Fără lactoză* Pregătire ușoară Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, făină de orez, făină de cartofi, făină de castane, aluat acru uscat fără gluten (făină de orez), zahăr, sare, agent de îngroșare: gumă de guar, fibre de mere.Pentru coacere.*=Conținut rezidual de lactoză ˂ 0,1 g/ 100 g Notă: Cantitatea de lichid din rețeta de bază este pentru o tavă cu diametrul de 25 cm. Pentru a coace pâinea fără o tavă cu aceste dimensiuni, reduceți cantitatea de apă cu aproximativ 100 ml și pe cea de făină cu 2 linguri. Dacă aceste cantități sunt necesare, le puteți adăuga ulterior la aluat. Puneți aluatul la crescut într-un vas pentru gătit. Rețeta de bază pentru pâinea de castaneCuptor: Amestecați 500 g de mix pentru pâine cu 7 g de drojdie uscată, frământați cu 450 ml apă și 2 lingurițe de ulei. Puneți aluatul într-o tavă de pâine și lăsați-l să crească aproximativ 45 min. Ungeți aluatul cu ulei sau făină și tăiați-l după cum doriți. Preîncălziți cuptorul la 210 C și coaceți la o temperatură mai scăzută timp de circa 50-60 min.Automat de pâine: 500 g de mix pentru pâine, 5 g de drojdie uscată, 450 g apă, 20 g ulei. Adăugați ingredientele în ordinea precizată de instrucțiunile de folosire a automatului dumneavoastră de pâine. Recomandăm prepararea pâinii folosind un program de bază. A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură.A se consuma înainte de data inscripționată pe ambalaj.Producător: Hammermühle GmbHDistribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Acest produs nu are informatii suplimentare

Categoriile recomandate de farmacist

Ți-ar plăcea și...