MIX DE FAINA PENTRU PIZZA, FARA GLUTEN, 500G HAMMER MUHLE Fără gluten – fără grâu – fără lactoză* – ușor de preparatAmestecul nostru de făină fără gluten este ideal pentru pizza de toate tipurile și este potrivit și pentru ciabatta, focaccia sau tarte flambee. Puteți prepara și coace aluatul mai gros și aerisit sau subțire și crocant – decideți după gustul personal. Rețetă pentru aluat de pizza (pentru 2 tăvi):Puneți deoparte 3 linguri din Mix de făină pentru pizza fără gluten. Amestecați făină rămasă cu 7 g drojdie uscată și adăugați 300 ml de apă și 3 linguri de ulei de măsline. Acoperiți aluatul și lăsați să crească timp de 30 minute. Apoi frământați cu făină rămasă până când aluatul nu se mai lipește. Rulați aluatul cu un sucitor la grosimea dorită și ungeți marginile cu puțin ulei. Ungeți aluatul cu sos de roșii și presărați brânză după gust, coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatură de 200 – 220°C temperatură de sus / jos timp de 20 – 30 minute (în funcție de grosimea aluatului). Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, făină de porumb, făină de orez, zahăr, sare, agent de îngroșare: gumă de guar.*=conținut rezidual de lactoză <0,1 g / 100 g Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.Termen de valabilitate: a se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.Produs în Germania de: Hammermühle GmbH.Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Mix de faina pentru pizza, fara gluten, 500g Hammer Muhle
34,95 lei
Adaugă la favoriteAdăugat deja în favorite
Adaugă la favorite
- În stoc - livrare imediată.
Plată 100% securizată.