Fasole mung bio pentru germinat, 100 g
Germenii de fasole Mung conţin proteine de origine vegetală, fibre solubile şi vitamina C.
Fasolea Mung este foarte uşor de germinat.
Seminţele spălate în prealabil, se înmoaie în apă 6-8 ore. După aceea se spală din nou şi se pune la germinat în borcan sau germinator
. Seminţele trebuie menţinute umede dar nu în apă.
Se clătesc de mai multe ori pe zi.
Germenii de fasole Mung sunt buni de consum după maxim 5 zile.Se pot consuma în salate sau pastă (humus) de fasole Mung. Timp de hidratare: 6-8 oreTimp ge germinare: 5 zile. CONȚINE: fasole mung*.*=din culturi certificate ecologic.
Agricultură China.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin. CONDIȚII DE PĂSTRARE ȘI DEPOZITARE: a se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
ORIGINE: China.