Mix bio pentru pancakes, fara gluten, 200 g Biovegan Vegan Fără gluten Ingrediente: făină de orez*, făină integrală de ovăz* (fără gluten), zahăr brut din trestie*, amidon de tapioca*, făină de porumb*, făină de lupin dulce*, agent de creștere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tart
rat de potasiu¹, agent de îngroșare: gumă de guar*, sare, 0,1% vanilie bourbon măcinată*².*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.¹= Acit tartric pur²= certificat – Rainforest Alliance Pachetul conține ca. 11 porții a 50 g. Pentru clătite mai aveți nevoie de:270 ml de băutură de soia, 140 g piuree de mere, puțin ulei pentru uns, un tel, o tigaie cu capac. Mod de preparare:1. Puneți amestecul de clătite cu băutura de soia și piureul de mere într-un castron și amestecați totul cu un tel pentru a forma un aluat fin.2. Încingeți tigaia la foc mediu-mare și turnați 1 lingură de ulei în tigaie. Adăugați 2 linguri de aluat per clătită în tavă și coaceți până se rumenesc (aproximativ 2-3 minute). Întoarceți clătitele când se formează bule la suprafață și coaceți-le din nou aproximativ 1-2 minute. Sfat: De asemenea, puteți înlocui piureul de mere cu piure de banane. Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.Conținut: 200 gProducător: BIOVEGAN GmbH. Germania.Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.