Mix bio pentru rulouri cu scortisoara, vegan, 450g Biovegan Vegan Fără gluten Ingrediente: Amestec de făină: amidon de porumb*, făină de orez*, făină integrală de orez*, zahăr brut*, amidon de tapioca*, făină integrală de hrișcă*, proteină de in*, sare, tărâțe de psyllium*, agent de îngroșare: xantan, emulgator: lecitină* (de floarea-soarelui*).Amestec zahăr-scorțișoară: Zahăr brut*, 8,0% scorțișoară*¹. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.¹=scorțișoară Ceylon.Poate conține urme de muștar, soia, lupină, țelină, susan și fructe cu coajă lemnoasă. „Rulourile cu scorțișoară pregătite de noi” conțin următoarele valori nutriționale**: Valori nutriționale per 100 g per porție (50 g) Valoare energetică 1336 kJ / 318 kCal 668 kJ / 159 kCal Grăsimi, din care 10,8 g 5,4 g acizi grași saturați 5,2 g 2,6 g Carbohidrați, din care 51 g 26 g zaharuri 13 g 6,6 g Fibre 2,5 g 1,2 g Proteine 2,6 g 1,3 g Sare 0,86 g 0,43 g Un pachet conține aproximativ 14 porții a câte 50 de grame fiecare.**=calculat cu margarină, drojdie BIOVEGAN Meister și apă. Mod de preparare:Pentru a pregăti rulourile cu scorțișoară, veți avea nevoie de următoarele:- 90 g unt moale sau margarină vegană- 7 g drojdie Biovegan Meister- 250 ml apă călduță- Mixer manual cu accesoriu pentru frământat1. Adaugă amestecul de făină și drojdie într-un castron și amestecă totul. Adaugă acum 50 g margarină moale și apa și frământă totul timp de aproximativ 3 minute cu un mixer manual dotat cu accesoriu pentru frământat. Lasă aluatul să se odihnească timp de 30 de minute, acoperit cu un prosop de bucătărie umed, într-un loc cald.2. Întinde aluatul într-un dreptunghi (aproximativ 30 x 40 cm). Poți folosi puțină făină fără gluten pentru a ajuta la întinderea lui. Acoperă acum aluatul cu cei 40 g rămași de margarină moale, lăsând o margine de aproximativ 3 cm, pe care o vei umezi cu apă înainte de a-l rula. Presară uniform amestecul de zahăr și scorțișoară peste margarină și apoi rulează cu grijă aluatul, începând de la latura lungă, formând o rolă.3. Taie această rolă în felii cu grosimea de aproximativ 2 până la 3 cm și așază rulourile cu scorțișoară pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt. Lasă rulourile cu scorțișoară să se odihnească timp de 30 de minute. Între timp, încălzește cuptorul la 180°C cu ventilație sau la 200°C cu sus/jos, și așează un vas cu apă în cuptor.4. Coace rulourile cu scorțișoară timp de aproximativ 13 minute. Sfat:Rulourile sunt delicioase când sunt calde. De asemenea, le poți umple cu budincă și stafide, nuci măcinate, pastă de nuci, sau ciocolată și bucăți de banane. Sau le poți acoperi cu un strat de glazură. Condiții de păstrare: a se păstra într-un loc uscat și ferit de căldură.A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.Conținut: 450 g (406 g amestec de făină, 44 g amestec de zahăr-scorțișoară).Producător: BIOVEGAN GmbH, Germania.Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Mix bio pentru rulouri cu scortisoara, vegan, 450g Biovegan
47,95 lei
Stoc propriu:
0
Stoc furnizor:
suficient
Adaugă la favoriteAdăugat deja în favorite
Adaugă la favorite
- Livrare din stoc propriu în 3 zile.
- Livrare din stocul furnizorului în 5 zile.
Plată 100% securizată.