Paste cu faina de sorg bio fara gluten, 250g Nutracentis
Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Sorgul (sau soriz cum i se mai spune) este in mod natural fara gluten si are un gust neutru, castigand tot mai mult teren datorita calitatilor sale deosebite ca si inlocuitor al fainii de grau.
Ingrediente: faina de sorg* 75%, faina de orez brun* 25%.
*din agricultura ecologica
Timp de fierbere: 5-6 minute.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1553 kJ/367 kcal
Grasimi: 2.8g din care saturate 0.4g
Carbohidrati: 73g din care zaharuri 2.6g
Fibre: 5.2g
Proteine: 9.4g
Saruri: 0.1g
Poate contine urme de soia.
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan, fara gluten.
250g